FORMULA E - MEXIKÓBAN FOGJÁK RENDEZNI A SZEZON ÖTÖDIK FUTAMÁT

mexico_track_news.jpeg

Nagy bejelentést tett a világ legelső elektromos formulaautó-világbajnoksága csütörtök este: a Formula E idei ötödik futama Mexikóvárosban kerül megrendezésre.

Az FIA Motorsport Világtanácsának ugyan még jóvá kell hagynia decemberben ezt, de minden bizonnyal ez már csak formaság lesz.

A Formula E második szezonjának ötödik állomás Mexikóváros lesz, 2016. március 12-én. Az ePrix-t a Forma-1-ből már ismert Autódromo Hermanos Rodríguez pályán fogják megrendezni, csak egy átalakított nyomvonalon, amely összesen 2,14 kilométer. 

A jegyárusítás december 7-én kezdődik meg, a rendezők összesen 40000 ülőhelyet fognak biztosítani a fanatikusok számára, a jegyárak pedig 19 eurótól indulnak.

Fotó: fiaformulae.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr318093004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása