WEC - HEIDFELD KIHAGYJA A SZEZONZÁRÓ BAHRAINI HÉTVÉGÉT

formula-e-donington-august-test-2015-nick-heidfeld-mahindra-racing.jpg

A Rebellion versenyzője, Nick Heidfeld egy kisebb sérülés miatt nem áll rajthoz az Endurance VB idei utolsó megmérettetésén.

A német pilóta a WEC mellett a Formula E versenyein is érdekelt a Mahindra Racing színeiben. Az elektromos autóverseny-sorozat két héttel ezelőtti malajziai fordulóján egy megcsúszás során meghúzódott egy szál a kezében, miután saját elmondása szerint "a fizika törvényeinek ellentmondva" mentette meg autóját és saját magát egy nagyobb becsapódástól. Heidfeld utána pontot szerzett, de a hétvégén nem tud versenyezni Bahrain-ben az elszakadt ínszalag miatt.

A Rebellion csapat azonban nem feltétlenül fogja pótolni pilótáját, és lehet, hogy csak ketten (Nicolas Prost, Mathias Beche) teljesítik majd a 6 órást. Ezt abból következtethetjük, hogy Heidfeld idén már két versenyhétvégét is kihagyott a WEC-ben különböző okok miatt, és egyik alkalommal sem helyettesített őt senki a csapatnál.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr38088338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása