FORMULA E - MENEKÜLTEK MIATT MARADHAT EL A BERLINI EPRIX

formula-e-berlin-eprix-2015-start-action.jpg

Könnyen előfordulhat, hogy a Tempelhof repülőtéren kialakított versenyt ezúttal nem rendezik meg, mivel az az előző futam óta menekülttáborrá vált.

A németországi Formula E futam jövőjét veszélyeztetik a menekültek, illetve inkább a kormány, ugyanis a 2014/15-ös szezonban használt pályahelyszín helyén, a repteren azóta menekülttábort alakítottak ki, ráadásul a környező épületek, hangárok már rengeteg ember otthonát jelentik. Így felmerült a kérdés, vajon képes lesz-e Berlin megrendezni a 2016. májusában esedékes versenyt.

Alejandro Agag, az elektromos széria első embere úgy nyilatkozott, támogatják a német kormány mindennemű humánus intézkedéseit, de a következő hetekben dönteniük kell az ország ePrix futamáról. A szakértő azt is hozzátette, a sorozat számára rendkívül fontos a német piac, ezért nagyon reméli, hogy ha a Tempelhof reptéren nem is, de Berlin más területein megrendezhetik a német futamot.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr98087696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása