FORMULA E - KISZÁLLHAT A TRULLI TEAM

formula-e-donington-august-test-2015-vitantonio-liuzzi-trulli_1.jpg

Jarno Trulli csapatának egyelőre nem nagyon megy a szekér az idei elektromos versenysorozatban, aminek az eredménye könnyen lehet, hogy a kivonulás lesz.

A volt olasz Forma-1-es versenyző tavaly indított csapatot a Formula E történetének első szezonjában. Kiemelkedő eredményeket akkor sem értek el, de tisztességesen helyt állt az istálló a legtöbb bajnoki futamon. Idén azonban sokkal rosszabb a helyzet: az eddig megrendezett két forduló közül még egyiken sem tudtak rajthoz állni. A szezon első versenyére csak késve tudtak elutazni, mivel nem készült el időben az új Motomatica elektromotor által hajtott versenyautó, a késésnek köszönhetően pedig nem engedték át a szállítmányt a kínai vámon, Malajziában pedig a mérnöki átvizsgáláson bukott meg versenygépük. Jelenleg abban bíznak, hogy a decemberi uruguayi megmérettetésen már pályára hajthatnak.

Az elektromos széria első embere, Alejandro Agag és munkatársai egyébként folyamatosan próbálnak segíteni a Trulli csapatnak a túlélésben. Agag legutóbb azt javasolta Jarno Trullinak, talán el kéne adnia a csapatot, mert ez lehet az egyetlen módja a megmenekülésnek. A szakember szerint jelentkező lenne bőven, hiszen elmondása szerint rengetegen érdeklődnek a Formula E iránt világszerte. A Motorsport.com két gyártót dobott be a vízbe: szerintük a Brabham és a Jaguar is esélyes lehet a Trulli Team felvásárlására, ha az olasz végül az eladás mellett döntene. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr578068868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása