F1 - HIVATALOS: STOFFEL VANDOORNE LESZ A MCLAREN TESZT- ÉS TARTALÉKPILÓTÁJA JÖVŐRE

f1-canadian-gp-2015-stoffel-vandoorne-mclaren-honda-test-and-reserve-driver.jpg

A McLaren megerősítette, hogy jövőre a pártfogoltjuk, az idei GP2-es világbajnokságot megnyerő Stoffel Vandoorne lesz a csapat hivatalos teszt- és tartalékversenyzője.

A McLaren pártfogoltja, Stoffel Vandoorne biztosan nem fog jövőre főállású versenyzői pozíciót kapni a Forma-1-ben, a minap a wokingi gárda megerősítette, hogy a belga pilóta jövőre a teszt- és tartalékversenyzői szerepkört fogja betölteni.

Azonban a 2015-ös GP2-bajnok nem marad versenyzés nélkül jövőre sem, ugyanis a Honda hazájában, Japánban lesz lehetősége újból bizonyítani, a helyi Super Formula sorozatban.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr488068432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása