F1 - A LOTUS FELKÉSZÜLT ARRA, HA MÉGSEM JÖN A RENAULT

f1-mexican-gp-2015-romain-grosjean-lotus-f1-team.jpg

A Lotus csapatának van egy B terve arra az esetre, ha nem sikerül megállapodni a Renault-val. 

Már hónapok mennek a híresztelések, miszerint a Renault jövőre visszatérne gyári csapattal az F1-be (legutóbb 2010-ben vettek részt ilyen formában a bajnokságban). A franciák már egy szándéknyilatkozatot is kiadtak, miszerint érdekükben áll felvásárolni és egy úton gyári alakulattá tenni a Lotus csapatát, azonban azóta semmi fejlemény nincs az üggyel kapcsolatban, és mindkét fél csak azt hangoztatja, ez egy hosszú folyamat, és még nem most fog megszületni a döntés. Ezek után többekben nem véletlenül merült fel a gyanú, miszerint a Renault mégsem indít saját csapatot, legalábbis nem 2016-ban. A Lotus vezérigazgatója, Matthew Carter elárulta, ők sem vesznek mindent biztosra, ezért inkább két típusú autót fejlesztenek jövőre, tehát arra is fel vannak készülve, ha 2016-ban is az általuk jelenleg is használt Mercedes-erőforrásokkal kell versenyezniük. 

A szakember nyilatkozatában azt is elmondta, ugyan fel vannak készülve minden eshetőségre, véleménye szerint az üzlet a francia gyár és az enstone-i alakulat között meg fog köttetni, és bizakodóak a jövőre nézve.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr248068826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása