F1 - A RENAULT ABU DHABIBAN JELENTHETI BE A LOTUS ÁTVÉTELÉT

f1-abu-dhabi-gp-2010-robert-kubica-renault-f1-team.jpg

Sajtóértesülések szerint a Renault nagy dobásra készül Abu Dhabiban, méghozzá bejelentés formájában.

A Lotus - Renault adásvételi egyezség körüli híráradat a szándéknyilatkozat aláírását követően alábbhagyott, sőt joggal gondolhattuk azt, hogy a biznisz meghiúsult. Azonban a héten a Lotus helyettes csapatvezetője, Federico Gastaldi megerősítette, hogy Enstone-t már ellepték a Renault dolgozói. A francia lapok szerint pedig a csapat jövőre is a Lotus néven fog futni.

Nemrégiben Bernie Ecclestone azt nyilatkozta, hogy lehetséges az is, hogy decemberig kell várnunk a bejelentésre, míg az Auto Motor und Sport újságírója, Michael Schmidt azt állítja, hogy a Renault már fel is vásárolta az anyagi kudarc szélén táncoló Lotust, azonban a hivatalos bejelentésre még nem kerül sor, a legfrissebb hírek szerint egészen a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjig.

f1-mexican-gp-2015-romain-grosjean-lotus-f1-e23-leads-team-mate-pastor-maldonado-lotus-f1.jpg

Első látásra nem alaptalanul gondolhatjuk azt, hogy a kései motorpartnerváltás akár óriási hátrányba is sodorhatja a csapatot, ám a technikai igazgató, Nick Chester nem így gondolja, mivel a Renault-motorok nem ismeretlenek a csapat számára, hiszen 2014-ben még a franciák V6-osa duruzsolt az autókban.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr818056246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása