F1 - 2017-BEN VISSZATÉR A NÜRBURGRING?

f1-german-gp-2011-michael-schumacher-mercedes-gp-f1-team.jpg

Miután nem tudott eleget tenni a Nürburgring a szerződésben leírtaknak, az idei évben elmaradt a Német Nagydíj, azonban az illetékesek ígérete szerint 2017-ben visszatér az ismert németországi helyszíne a Forma-1.

A két legismertebb német pálya, a Nürburgring és a Hockenheimring 2008 óta felváltva rendezik meg a Német Nagydíjakat. Idén a nürnbergi pálya lett volna a soros, ám anyagi problémákból kifolyólag nem tudta teljesíteni a szerződésben leírt kötelezettségeket, így idén hosszú évtizedek után először került törlésre a németországi futam.

Jövőre az előzetes versenynaptár, valamint a rotációs rendszer szerint Hockenheim lesz a soros, azonban a Nürburgring vezérigazgatójától, Carsten Schumachertől úgy hallhattuk, hogy már a 2017-es futamról zajlanak célirányos tárgyalások Bernie Ecclestone-nal, mindenesetre reménykednek a folytatásban.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr878053970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása