F1 - ALAKUL A RENAULT GYÁRI CSAPATA

f1-jerez-february-test-2010-vitaly-petrov-renault-f1-team-r30.jpg

Amennyiben igaz a hír, a Renault jövőre "visszatérő" gyári csapatának már a technikai igazgatója is megvan, méghozzá nem is akárkinek a személyében!

Nem akármilyen hírre derült fény azután, hogy a sajtó révén kiderült, hogy John Booth és Greame Lowdon leköszön év végén a Manor F1 Team vezető pozícióiból. A hírnek kulcsszereplője pedig az a Bob Bell, aki csak a nyáron érkezett meg a brit-orosz csapathoz a Mercedestől, és a tavaly év végén még a szakadékban lévő istálló esetében úgy volt, hogy felvirágoztathatja, ehhez állítólag már ő szerezte meg a Williams-sebességváltót, valamint a Mercedes-motor jövőre.

Ugyanakkor felmerül a kérdés, hogy Bell távozása összefüggésben lehet-e a vezetőség távozásával, ugyanis a Grand Prix Times szerint Bell a gyári Renault-csapathoz, Enstone-ba igyekszik vissza, ahol 2005-ben és 2006-ben részese lehetett a francia istálló bajnoki örömének, minden bizonnyal most is ilyesmire készül.

Ha mindez igaz, akkor megnyugodhatunk afelől, hogy a Renault és a Lotus közti tárgyalások nem szakadtak meg, sőt, hamarosan akár még annak végkimeneteléről is hallhatunk.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr468048228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása