F1 - TODT: SCHUMACHER TOVÁBBRA IS KÜZD A FELÉPÜLÉSÉRT

f1-ferrari-world-finals-2006-michael-schumacher-and-jean-todt.jpg

A korábbi ferraris csapatvezető, jelenlegi FIA-elnök Jean Todt, aki nagyon közel áll a Schumacher-családhoz, elárulta, hogy a hétszeres világbajnok továbbra is harcol felépülése érdekében.

December 29-én lesz kétéves évfordulója annak a síbalesetnek, amely megrázta az egész világot, amely azóta is szorít Michael Schumachernek. A család nem ad ki nagyon információkat a klasszis állapotáról, illetve gyógyulásának haladásáról. Utoljára az került megerősítésre a család, valamint a menedzser részéről, hogy hétszeres világbajnok rehabilitációja a német svájci otthonában zajlik, azóta mindenki csak pletykákra alapozhat az állapotát illetően.

f1-italian-gp-2006-podium-race-winner-michael-schumacher-and-jean-todt.jpg

Az FIA elnöke, Jean Todt a Mexikói Nagydíjon mesélte el, hogy Lewis Hamilton harmadik bajnoki címe után eszébe jutottak azok a régi szép idők, amikor Schumacherrel érték el sorra a sikereket. Majd a francia elmondta, hogy nagyon közel áll a családhoz, és igen gyakran látja Michael Schumachert harcolni a felépülés érdekében.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr998040464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása