F1 - ASTON MARTINNÁ VÁLIK A FORCE INDIA?

f1-mexican-gp-2015-sergio-perez-sahara-force-india-f1-vjm08.jpg

Az Autosport értesülései szerint a Force India és az Aston Martin rövidesen megegyezhet, melynek következtében a csapat jövőre a brit márka nevével, valamint annak jellegzetese festésével állhatna rajthoz.

Újra előkerült a pletyka, miszerint az Aston Martin hosszú idők után először ismét szerepet vállalhat a Forma-1-ben. A brit márka 1959-ben és 1960-ban már szerepelt a királykategóriában, noha a sikerek alaposan elmaradtak. A brit márka korábban már a Red Bull-lal és a Williamsszel is szóba került a médiában, most pedig a Force Indiával emlegették egy lapon.

wec-shanghai-2015-97-aston-martin-racing-aston-martin-vantage-gte-darren-turner-jonathan-a.jpg

A brit Autosport szerint az Aston Martin az utóbbi időszakban a Force Indiára kezdett el koncentrálni, sőt, állítólag már nincs messze a megegyezés. Amennyiben minden szignó rajta van a szerződésen, a silverstone-i istálló minden bizonnyal a brit autómárka nevét és ismert, kék-arany festését is átvenné. Amennyiben létrejönne a megállapodás, a Johnnie Walker whiskeymárka lenne a gárda egyik főtámogatója.

Az Aston pedig alighanem működne együtt a kutatási és fejlesztései szekcióval, ugyanis a brit márka a Forma-1-es technikát át szeretne csempészni az utcai járművek világába. Állítólag már a Force India jelenlegi motorpartnere, a Mercedes is rábólintott az együttműködésre, ami nem véletlen, hiszen a csillagmárkások 5 %-ot birtokolnak a brit cég részvényeiből.

Az indiai-brit istálló egyelőre nem kívánta cáfolni a felmerülő spekulációkat.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr858038068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása