MOTOGP - HÁROM BÜNTETŐPONT ROSSINAK, AKI CSAK A RAJTRÁCS VÉGÉRŐL INDULHAT VALENCIÁBAN!

motogp-malaysian-gp-2015-valentino-rossi-yamaha-factory-racing.jpg

Meghozta döntését a versenyigazgatóság a Valentino Rossi - Marc Marquez incidenst illetően, az olasz büntetéseket kapott! A "Doktor" licencébe beírták három büntetőpontot, valamint Valenciában csak a mezőny végéről vághat neki a futamnak!

A versenyigazgatóság nagyjából 60 perccel a Maláj Nagydíj leintése után meghozta döntését a Marc Marquez - Valentino Rossi incidensben. A 14-es kanyarban Rossi indokolatlanul lassított le Marquez mellett, majd lökte ki a pályáról a spanyolt, aki számára ez a verseny végét jelentette. Szó se arról, hogy a repsolos eléggé kemény volt az előző körökben a "Doktorral".

A Yamaha olasz pilótája a 3. helyen ért célba Sepangban, és óriási szerencséjére megtarthatta ezt a helyet és a vele járó 16 pontot, azonban a mindent eldöntő valenciai futamon a legutolsó rajtkockából kell indulni az olasznak, így ha "Doktor" ünnepelni akar a spanyol helyszínen, akkor minden tudására és a higgadtságára szüksége, ellenkező esetben Jorge Lorenzo háromszoros világbajnokká válik, 7 pontos hátrányból.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr978019627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása