F1 - VASÁRNAP KERÜL MEGRENDEZÉSRE AZ IDŐMÉRŐ EDZÉS

f1-united-states-gp-2015-heavy-rainfall-delays-the-start-of-fp2_1.jpg

Három órányi várakozás után a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) közölte a hírt, hogy szombaton elmarad a kvalifikáció, melyet közép-európai idő szerint, az óraállítást követően vasárnap délután 15:00-tól fognak megrendezni.

Eredetileg közép-európai idő szerint szombat este 20:00-kor került volna megrendezésre az Amerikai Nagydíj időmérő edzése, ám már a kezdés előtt fél órával elhalasztották a kezdést, végül pedig kereken 3 órát vártunk a végső ítéletre, azonban ez a 180 perces várakozási idő nagyon szórakoztató volt, még annak ellenére is, hogy a sportbírókat szállító iskolabuszokon, terepjárókon, valamint a Safety Car-on kívül más járművet nem láthattunk a COTA-n, a jó hangulatról a pilóták és a csapatok gondoskodtak a depóból.

Az FIA pedig kereken 23:00-kor kézbesítette az üzenetet, miszerint az időmérő edzést elhalasztották, így helyi idő szerint vasárnap reggel 9:00-kor, tehát közép-európai idő szerint délután 15:00-kor kerül megrendezésre az, a hajnali óraállítást követően (az órákat hajnali 3 óráról 2 órára kell visszatekerni).

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr418018947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása