F1 - ALONSO: MŰKÖDNEK A FEJLESZTÉSEK, EGYÉRTELMŰ AZ ELŐRELÉPÉS

f1-united-states-gp-2015-fernando-alonso-mclaren-mp4-30.jpg

Fernando Alonso pozitívan értékelte a McLaren-Honda fejlesztéseinek eredményességét a csonka pénteki napot követően.

Fernando Alonso a hétvégén teszteli a Honda frissített motorját, eleinte csapattársa, Jenson Button is megkapta volna az új specifikációt, ám a lassú gyártási folyamat, illetve az alkatrészhiány ellehetetlenítette ezt.

Igaz, a katasztrofális időjárási körülmények miatt pénteken csak egy szabadedzés megrendezésére került sor, azonban a spanyol szerint eredményes volt az az egy is, ugyanis a Honda új fejlesztései egyértelmű előrelépést eredményezett, ennek pedig a kétszeres világbajnok nagyon örült.

A spanyol a mostoha időjárásra is kitért, elárulta, hogy az FIA jól döntött a második tréning eltörlésével, mivel a pilóták nem lett volna biztonságban a pályán, ami mellett nem lehetett volna csakúgy elsiklani.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr758016317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása