F1 - ECCLESTONE KALIFORNIÁBA IS ELVINNÉ A SZÁGULDÓ CIRKUSZT

f1-united-states-gp-2015-track-atmosphere-22-10-2015-formula-1-world-championship-rd-16-un.jpg

A FOM első számú embere, Bernie Ecclestone szeretné, ha lenne egy újabb Amerikai Nagydíj a Forma-1-es versenykalendáriumban. A 84 éves brit üzletember Kalifornia felé kacsintgat.

A mai nap folyamán, köszönhetően az austini esőzéseknek, Bernie Ecclestone elkezdett morfondírozni egy újabb amerikai állomáson is, amely Kalifornia lenne. A Forma-1 mindenható ura szerint Long Beach mindenképpen felejtős, holott korábban már nyolc futam is megrendezésre került itt, 1976 és 1983 között.

Épp emiatt a 84 éves milliárdos inkább Dél-Kaliforniában keresgél. Los Angelestől keletre egy Riverside található, ahol 55 éve, 1960-ban már járt is a Forma-1. Azóta már megszűnt a pálya, de a mai, modern körülmények között újra fel lehetne emelni egyet.

A brit média szerint pedig Laguna Seca lehet a befutó. Azonban a helyszín nem feltétlenül Forma-1-kompatibilis, miután itt leginkább MotoGP-, SBK-, Champ Car-, valamint ALMS-versenyek kerülnek megrendezésre.

Lehet, hogy Ecclestone pont egy második amerikai futam miatt akar 22 helyszínes versenynaptárt jövőre.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr588015973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása