F1 - E-MAILBEN, SZÜLETÉSNAPJÁN TETTE KI A MCLAREN MAGNUSSEN SZŰRÉT

f1-australian-gp-2015-kevin-magnussen-mclaren_1.jpg

Kegyetlen módon vált meg Kevin Magnussentől a McLaren: e-mailben tájékoztatta a wokingi csapat a dán pilótát, hogy a jövő évtől kezdve nem tartanak igényt a szolgálataira, méghozzá 23. születésnapjának a napján.

A dán Magnussen tavaly debütált a McLarennél, ám a wokingi csapat egy év után kispadra ültette őt, hogy az idei évben Jenson Buttonnal és Fernando Alonsóval legyenek ott a rajtrácson. A 23 esztendős dán annak reményében vállalta el a harmadik pilótai szerepkört, hogy 2016-ban újra főállású versenyző lehet. Azonban a McLaren nem így cselekedett, sőt búcsút is intett Magnussennek, méghozzá egy elég szerencsétlen formátumban és időpontban.

Magnussen a motorsport.com-nak elárulta, hogy amikor itt volt az ideje, hogy a McLaren döntsön az opciójáról, várta a fejleményeket, hogy miként tovább, azonban erről pár napig semmit sem hallott. Majd egy hétnyi várakozás után kapott egy elektronikus levelet Ron Dennis assisztensétől, Justin Bowentól, ekkor már sejtette, hogy milyen döntés született. Az e-mailben csak egy rövid bekezdés volt, hogy jövőre nem tudják már foglalkoztatni őt. A dán megjegyezte, hogy a kézbesítés pont a születésnapján történt, ám a rossz időzítés és forma miatt nem akar patáliát csapni.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr277975151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása