F1 - A RED BULL CSAK EGY TÉLI TESZTEN FOG RÉSZT VENNI?

f1-russian-gp-2015-daniil-kvyat-red-bull-racing-rb11.jpg

Amennyiben igaz a hír, miszerint a Red Bull csak az egyik előszezoni gyakorláson tud részt venni, nagyon nagy hátrányból kezdhetik meg a 2016-os szezont.

Továbbra is motorpartner nélkül a Red Bull és a Toro Rosso a 2016-os évre, ami akár a két csapat Forma-1-es projektjének folytatásába is kerülhet. Ugyanakkor múltkor Bernie Ecclestone lecsillapította a kedélyeket, amikor azt mondta, hogy már tudja a megoldást arra, hogy miképpen tudná az energiaital márka Forma-1-es alakulatait a szériában tartani, ám a brit milliárdos nem volt hajlandó részletesen közölni a tervét. Már több opció is képbe került, ám itt már nem elméletekre van szükség, hanem cselekedetekre, mert a két csapat ideje egyre csak fogy...

Amennyi a Red Bull talál motorpartnert, akkor szinte már biztos, hogy kihagyják az első barcelonai előszezoni tesztet, mely február 22-e és 25-e között kerül megrendezésre. Az istálló főmérnöke, Paul Monaghan elismerte, hogy már igencsak az idő szűkében vannak, ugyanakkor még akkor is fel tud készülni a Milton Keynes-i székelésű gárda a 2016-os szezonra, ha nem vesznek részt az első előszezoni teszten.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr557974879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása