F1 - SCHUMACHER ÁLLAPOTA JAVULT, ÚJABB SAJTÓPLETYKA A NÉMETRŐL

f1-brazilian-gp-2012-michael-schumacher-mercedes-amg-f1-in-the-fia-press-conference.jpg

Michael Schumacher állapotának javulását, maga a menedzser, Sabine Kehm erősítette meg, ugyanakkor egy megdöbbentő pletyka is napvilágot látott a minap.

Az elmúlt időszakban is egy-két pletyka már napvilágot látott Michael Schumachert illetően. Hetekkel ezelőtt a Daily Express állítása szerint a hétszeres világbajnok 45 kilóra fogyott le, a mai nap pedig a Christian Today internetes lap posztolt ki egy spekulációt a németről. Az imént megnevezett oldal állítása szerint Schumacherék 800 millió dolláros vagyona jelentősen csökkenhet, ha nagyon sokáig húzódik a legendás versenyző rehabilitációja. A kezelés állítólag heti 154000 dollárt kóstál, ami 41,5 millió magyar forintot jelent, a híresztelések szerint a német kezeltetése 2013 december óta összesen 4 milliárd forintot emésztett fel. A klasszis pilóta vagyonába olyan ingóságok is beletartoznak, mint a magánrepülő, vagy a nyaraló, tehát vész esetén a család tudna mihez nyúlni. A koronázatlan királyt jelenleg egy 15 fős egészségügyi társaság ápolja genfi otthonában. Azonban fontos kiemelni, hogy mindez csak egy puszta spekuláció, tehát benne van a pakliban, hogy sok valóságalapja nincsen.

Sabine Kehm, Schumacher menedzsere és a család védelmezője pedig némi információt tett közzé a német autóversenyző állapotáról. A nyilatkozat kecsegtető része az, hogy Michael Schumacher állapota folyamatosan javul, azonban a sérülés súlyossága miatt még hosszú út áll előtte.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr137972125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása