F1 - NEWEY SZERINT A RED BULL NAPJAI MEG VANNAK SZÁMOLVA

f1-russian-gp-2015-daniil-kvyat-and-daniel-ricciardo-red-bull-racing.jpg

A Red Bull tervezőzsenije, Adrian Newey szerint a Milton Keynes-i székelésű csapatot minden áron arra akarják késztetni, hogy elhagyja a Száguldó Cirkuszt.

A Red Bull kicsit sem rózsás helyzete talán már mindenki számára ismerős, miszerint az osztrákok szerződést bontottak a Renault-val a franciák katasztrofális erőforrásai miatt, ugyanakkor a Mercedes és a Ferrari kosarat adott nekik.

Adrian Newey, a csapat technikai igazgatója és tervezőzsenije hétfőn azt nyilatkozta a Reuters-nek, hogy a négyszeres konstruktőri bajnok csapat napjai már meg vannak számolva, miután a Mercedes és a Ferrari nem akart szerződést kötni az istállóval, a Renault-val pedig gyökerestül megromlott a házasság. Newey szerint a franciáknak fejlődniük kéne, ám annak kivitelezésének módját még nem találták meg. A neves szakember azt is hozzátette, hogy a Red Bullt nem lenne szabad olyan szinten sarokba szorítani, hogy a motorbeszállítón múljon a gárda sikeressége.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr337962770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása