F1 - SAINZ JR. BRUTÁLIS BALESETE MIATT IDEJEKORÁN ÉRT VÉGET A HARMADIK EDZÉS, ROSBERG ZÁRT AZ ÉLEN!

sain-2.jpg

A Toro Rosso spanyol pilótája, Carlos Sainz Jr. balesete miatt 24 perccel a leintés előtt megszakították a harmadik tréninget Szocsiban, melyet a hosszas műszaki mentés miatt már nem is indítottak újra. Az első három helyen Nico Rosberg, Valtteri Bottas és Lewis Hamilton zártak.

Alapjában véve eseménytelenül telt a harmadik edzés, a pilóták kiözönlöttek a pályára, miután az első két edzés nagyon csonkára sikeredett különböző okokból kifolyólag. Azonban a 36. percben előbb a sárga, majd a piros zászló került elő, miután Carlos Sainz Jr. a 2-es és a 3-as szektor határánál hatalmas balesetet szenvedett a Toro Rossóval. A spanyol nagyon nagy sebességnél bukott, olyannyira, hogy az STR10-es becsúszott a bukótérben található gumifal alá! Felvétel a balesetről:

Ami pedig a végeredményt illeti, Nico Rosberg volt a leggyorsabb a harmadik tréningen, megelőzve Valtteri Bottas Williamsét, valamint csapattársát, Lewis Hamiltont. A Force Indiák jól szerepeltek, a 4. és a 6. helyen zárt Perez és Hülkenberg, közrefogva a williamses Massát. A TOP 10-be még Button, Maldonado, Alonso és Nasr férkőzött be.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr247954400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása