F1 - A HONDA NEM ENGED: MARAD A MOSTANI KIALAKÍTÁS

f1-japanese-gp-2015-fernando-alonso-mclaren-mp4-30_1.jpg

A Honda nem akar változtatni a motor aktuális kialakításán, még annak dacára sem, hogy egyelőre sok fejfájást okoz ez a japán szakembereknek és a McLarennek egyaránt.

Miután nem volt túl sok egyeztetés a wokingiak és a japánok között, a motort úgy kellett bepasszírozni a McLaren MP4-30-as keskeny hátuljába. Ha pedig még ez nem lenne elég, a Honda-erőforrás erőtlen és megbízhatatlan. 

A Honda Motorsport vezető pozíciójában lévő Yasuhisa Arai elmondta az F1i-nek, hogy már tudják, hogy miképpen fognak új életet lehelni a motorba anélkül, hogy újra kelljen variálni az úgynevezett "dizájnját" az egységnek. A végleges koncepció télre fog elkészülnek az előzetes tervek szerint. Egy biztos, az alapok maradnak, miután a japánok meggyőződésük az, hogy még rejlik a most még harmatgyenge motorban potenciál.

Arai a még megmaradt zsetonokra is kitért, melyekről nem tudja, hogy mikor kerülnek felhasználásra, azonban 100 %, hogy nem hagyják kárba veszni.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr17912856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása