F1 - TETEMES ÓVADÉK FEJÉBEN KIENGEDTÉK A BÖRTÖNBŐL A SZINGAPÚRI FUTAMOT MEGZAVARÓ FÉRFIT

f1-singapore-gp-2015-sebastian-vettel-ferrari-sf15-t-leads-behind-the-fia-safety-car_1.jpg

Egy tekintélyes összegért máris szabadon védekezhet az az úriember, aki a Szingapúri Nagydíj 37. körben besétált a pályára, ami miatt be kellett hívni a Safety Car-t.

Egy férfi, Yogvitam Pravin Dhokia a Szingapúri Nagydíj 37. körében bejutott az aszfaltcsíkra egy, a pályamunkások számára fenntartott kapun, hogy fotózhassa a versenyautókat. Az akciója miatt a Safety Car-t pályára kellett küldeni, a férfi pedig még a leintés előtt rendőrkézre került.

Azonban két napja, október 2-án elhagyhatta a helyi börtönt, miután szülei kifizették az óvadékot, amely potom 15 000 szingapúri dollár volt.  Így most Dhokia otthonában védekezhet szabadlábon, ugyanakkor október 16-án jelenése van a bíróságon, azonban egészen a tárgyalási napjáig minden iratát lefoglalták, mellyel utazni tud, továbbá a helyi rendőrségnek napi szinten jelentenie kell tartózkodási helyeit.

Minden bizonnyal Dhokiát el fogja ítélni a bíróság a futam megzavarása miatt, és valószínűleg élete legdrágább fotóit készítette el akkor az úriember, mivel ez esetben féléves börtönbüntetéssel, valamint további 2 500 dolláros pénzbírsággal kell kalkulálnia.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr707889104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása