WTCC - MA NYERTE AZ ELSŐ EDZÉST, MICHELISZ 7.

wtcc-shanghai-2015-ma-qing-hua-citroen-c-elysee-wtcc-citroen-world-touring-car-team.jpg

Az első szabadedzést a hazai pályáján autózó Ma Qing Hua nyerte meg a Citroen C-Elyseével.

A Citroen kínai pilótája, Ma Qing Hua nyerte az első tréninget, mögötte Tiago Monteiro zárt a második helyen a JAS Hondájával, egyedül Ők tudtak bemenni 1:52 alá a 30 perc alatt. A nulladik edzéshez hasonlóan ismét a 3. pozícióban zárt a világbajnoki cím védésére készülő Citroen-versenyző, az argentin José Mária Lopez, akit Tarquini Hondája, Bennani Citroenje, valamint Chilton Chevroletja követett. A Zengő Motorsport és Michelisz Norbi a 7. helyen zártak, 0,8 másodperces hátrányban; azonban megnyugtathatunk mindenkit afelől, hogy a magyar pilóta szinte végig a TOP 10-ben tartózkodott. Mindenesetre Michelisz mögött Huff végzett a Ladával, a négyszeres WTCC-bajnok Yvan Muller a C-Elyseével, valamint a legjobb tízet záró ladás Nicky Catsburg.

A második szabadedzést közép-európai idő szerint 5:10-től fogják megrendezni.

Az első szabadedzés végeredménye:wtcc_fp1.png

Fotó: motorsport.com, Twitter

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr217833298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása