F1 - HELYREÁLLT A VILÁG RENDJE: KETTŐS MERCEDES-SIKER A SUZUKAI HARMADIK EDZÉSEN!

f1-japanese-gp-2015-nico-rosberg-mercedes-amg-f1-team.jpg

Újra minden a régi kerékvágásban a Forma-1-ben: a suzukai 3. edzésen a Mercedes kettős győzelmet aratott. A 60 perces tréning leggyorsabb pilótája Nico Rosberg lett.

Végre száraz körülmények közt zajlott le egy szabadedzés Japánban, noha erre egészen szombatig, az utolsó tréningig kell várni. A pilóták a lehetőségen kapva azonnal elhagyták a bokszokat, és most 60 percben kellett megoldaniuk azt, amire máskor háromszor ennyi idejük van.

A legelső mért kört Daniel Ricciardo futotta meg, a Red Bull ausztrálja 1:36.992-vel. Ezt a körét egy párszor megjavította az örök vidám Ricciardo, aki a 37. percig vezetett. Ugyanis ekkor érkezett meg a hétvége első komolyabb köre, méghozzá a mercedeses Nico Rosberg részéről, aki 1:33.995-tel az élre tört. Miután a hosszabb etapokra fókuszáltak a csapatok, az eredmény nemigen változott.

Tehát Nico Rosberg nyert a Mercedesszel, megelőzve a később a második helyig felkapaszkodó, brit csapattársát, Lewis Hamiltont, ezzel Ricciardót visszaszorítva a harmadik pozícióba. Az ausztrált a williamsesek követték, valamint a spóroló ferrarisokat, illetve a Vettel és a Raikkonent szétválasztó, toro rossós Max Verstappen. A TOP 10-et a lotusos Romain Grosjean, és a másik STR10-essel versenyző Carlos Sainz Jr. zárta.

Az időmérő edzés közép-európai idő szerint 8:00-kor kezdődik.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

Fotó: motorsport.com, Twitter

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr977833952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása