F1 - BERGER SZERINT MÉG TÁRGYAL A RED BULL ÉS A MERCEDES

f1hungarian-gp2015danielricciardoredbullracingandnicorosbergmercedesamgf1tea.jpg

A korábbi Forma-1-es pilóta, Gerhard Berger szerint a Red Bull még mindig tárgyal a Mercedesszel a 2016-os erőforrásról. Az osztrák talán nem a levegőbe beszél, hiszen a Red Bull fiókcsapatának, a Toro Rossónak a társtulajdonosa.

A Red Bull a Renault-val való szakítása óta lázasan keresi jövő évi motorpartnerét, ugyanis motor nélkül esélytelen a 2016-os szereplés. Egyelőre nem jártak sok sikerrel, azonban úgy néz ki, hogy ismét képbe került a Mercedes. Legalábbis Gerhard Berger, a Toro Rosso társtulajdonosa szerint a bikák és a Mercedes között még nem szakadt meg a kapcsolat, noha pár napja még arról számolt be a sajtó, hogy a stuttgartiak kosarat adtak az osztrákoknak.

A korábbi Forma-1-es pilóta elfogadhatatlannak tartja, hogy ilyen helyzetbe kerültek olyan csapatok, mint a Toro Rosso és a Red Bull, leginkább utóbbi esetében, miután 2010 és 2013 között négyszer lettek konstruktőri bajnokok.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr67836818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása