F1 - A FERRARIK ÉS A RED BULLOK IS MÁR A MERCEDESEK ELŐTT!

f1-singapore-gp-2015-sebastian-vettel-ferrari-sf15-t.jpg

Sebastian Vettel nyerte a harmadik szabadedzést Szingapúrban a Ferrarival, mögötte Raikkonen zárt a második, akit a Red Bullok és a Mercedesek követtek. A tréning legnagyobb meglepetése a McLaren-Honda spanyoljához, Fernando Alonsóhoz fűződik, aki a 7. lett.

Domináltak a Ferrarik a szingapúri harmadik tréningen, Sebastian Vettel pokoli köridővel verte rommá a mezőnyt. A Ferrari 1-2-t Kimi Raikkonen tette teljessé, noha a Jégember kereken 45 századdal volt lassabb a német négyszeres világbajnok 1:45.682-es köridejénél. Az olasz paripákat a Red Bull bikái követték a 3-4. helyen, Kvyat - Ricciardo sorrendben, míg a Mercedes Ezüst Nyilai csak az 5-6. helyen zárták. Amennyiben ez a W06-osok valós tempója Szingapúrban, akkor a csillagmárkás csapat garázsának a mélyén mehet körömrágás és az aggódás...

Lewis Hamiltont és Nico Rosberg óriási meglepetésre Fernando Alonso követte a McLaren-Hondával a 7. pozícióban, ez az eredmény pedig mindenképpen reményteli lehet a spanyol és csapata számára. A kétszeres világbajnok mögött a Toro Rossók végeztek a 8-9. helyen, Carlos Sainz Jr.-ral és Max Verstappennel, míg a TOP 10-et a sauberes Marcus Ericsson zárta. A Williams és a Force India abszolút beleszürkült a középmezőnyben, amely utóbbi esetében nagyon nagy fordulatot jelent a tegnap teljesítményükkel szemben.

A kvalifikáció 15:00-kor kezdődik közép-európai idő szerint, és, ha minden így marad, akkor az izgalmak garantáltan nem fognak elmaradni.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr887800374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása