WTCC - TARQUINI A MÁSODIK EDZÉST IS MEGNYERTE, MICHELISZ A 4.

tarquini_15091101-630x354.jpg

Egyelőre 100 %-os a 2009-es világbajnok, Gabriele Tarquini mérlege Motegiben: a Honda hazai pályáján az olasz pilóta a nulladik és az első tréninget követően a másodikon sem talált legyőzőre. Michelisz Norbert ezúttal a 4. legjobb időt autózta.

A második szabadedzésen is végül Gabriele Tarquini zárt élen a JAS Motorsport Hondájával, azonban mögötte változott a felállás, ugyanis a második helyen a kilencszeres ralibajnok Sebastien Loeb zárt a Citroen C-Elyseével, megelőzve a másik két hondást, Tiago Monteirót (JAS) és Michelisz Norbertet (Zengő). Egészen mostanáig kellett várni arra, hogy a Chevrolet-k is végre valami értékelhetőt felmutassanak, Tom Coronel bravúros ötödik helyével megmentette az amerikai márka becsületét, azonban Valente és Chilton 8., illetve 9. helye is említésre méltó. A Cruze-ok között, a 6-7. helyen végzett Ma a Citroennel, valamint Catsburg a Ladával. Az első tízet pedig világbajnoki címvédő José Mária Lopez zárta, kinek francia ellenfele, Yvan Muller csak a 16. helyen zárt.

Nem volt azért minden rendben a Ladánál sem, ugyanis Rob Huff autója pár perc elteltével csütörtököt mondott, és megállt a pályán.

A következő esemény pedig már a kvalifikáció, melyet közép-európai idő szerint 8:30-tól fognak megrendezni. Az időmérőt élőben közvetíti az Eurosport és az M4 Sport.

A második szabadedzés végeredménye:

fp2.png

Fotó: Honda Racing WTCC

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr817781486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása