F1 - SZINGAPÚRBAN BEJELENTI A FORCE INDIA SERGIO PEREZ MARADÁSÁT

f1-italian-gp-2015-sergio-perez-sahara-force-india-f1.jpg

A Force India minden bizonnyal Sergio Perezzel is meghosszabbítja kontraktusát, ahogyan azt tette hetekkel ezelőtt Nico Hülkenberg esetében. A bejelentés a Szingapúri Nagydíjon hétvégéjén fog megtörténni.

A Force India helyettes csapatvezetője, Bob Fernley megerősítette, hogy Sergio Perez és Vijay Mallya között rövidesen véget érnek a tárgyalások. Fernley elárulta, hogy a mexikói pilóta esetében azért tartanak ilyen sokáig a tárgyalások, mivel a versenyzői szerződés mellett kereskedelmi dolgokat is meg kell beszélni, mivel az is benne van a megállapodásban. Azonban minden bizonnyal hamarosan minden tisztázódni fog, és a Force India bejelenti Szingapúrban Sergio Perez maradását is.

Fernley mindemellett arra is kitért, hogy jót tesz a csapatnak, hogy már évek óta van két stabil pilótájuk, akik meg vannak elégedve a csapattal, és a csapat is velük.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr637780860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása