F1 - A SAUBER RÖVIDEBB ORRKÚPPAL TÁMAD SZINGAPÚRBAN

f1-italian-gp-2015-marcus-ericsson-sauber-c34.jpg

Az Auto Motor und Sport megtudta, a svájci istálló jelentős aerodinamikai újításokkal készül a következő versenyhétvégére. 

A Sauber a tavalyi gyengélkedés után jól kezdte az idei Forma-1-es szezont, de aztán kisebb költségvetésük miatt lemaradtak riválisaiktól a fejlesztési versenyben. Helyzetükön az sem segített, hogy a Ferrari továbbfejlesztett motorját (melyet az olaszok már Kanadában bevetettek) csak Belgiumban, a nyári szünet után kapták meg, és jelenleg az se biztos, hogy a gyári csapat által Monzában használt erőforrás-változatot az év végéig használhatják-e.

Az új motoron és egy spanyolországi aerocsomagon kívül más nagyobb újításuk nem nagyon volt eddig 2015-ben, most azonban átfogó aerodinamikai fejlesztésekkel készülnek, melyeket a német magazin tudomása szerint jövő héten, Szingapúrban vethetnek be először. A hírek szerint az új első szárnyon kívül a csomag része lesz egy rövidebb orrkúp is, mely a Red Bull, a Williams, a Mclaren és a Toro Rosso megoldására hajazhat. Ha ez az újítás valóban bevetésre kerül a következő versenyen, akkor a Ferrari marad egyedüliként a 10 csapat közül, akik még mindig a hosszabb orrmegoldásban hisznek. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr507778156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása