F1 - ÚJABB BÜNTETÉS VERSTAPPENNEK

cokmpbqukaa6fze.jpg

Rájár a rúd a Toro Rosso holland versenyzőjére, Max Verstappenre, kinek holnap az első három körben ki kell, hogy menjen egy áthajtásos büntetésre, mivel a kvalifikáció első szakaszának a végén a csapat veszélyesen engedte ki a bokszból a tinipilótát.

Mint ismert, Max Verstappen STR10-esével a Q1 végén még kihajtott az utolsó pár másodpercre a pályára, hogy visszajelzéseket adhasson a csapatnak az autóról a motorcserét követően. Azonban a hollandnak a Toro Rossójáról már a 3-as kanyarban leszakadt a nem jól rögzített motorborítás.

Az FIA nem biztonságos kiengedés, valamint a versenyzőtársak veszélyeztetése miatt bokszutca-áthajtásos büntetéssel sújtotta a holland pilótát, melyet az első három körben kell majd letöltenie a vasárnapi futamon.

Fotó: ESPNF1 / Twitter

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr317763310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása