F1 - A PIRELLI KISZÁLLÁSSAL FENYEGETŐZIK, AMENNYIBEN NEM JUTNAK NORMÁLIS TESZTLEHETŐSÉGEKHEZ!

f1-italian-gp-2015-pirelli-tyres_1_1.jpg

A Bernie Ecclestone és a FOM által a tegnapi nap folyamán megvédett Pirelli kerek-perec kijelentette, hogy amennyiben nem kapnak tesztelési lehetőségeket jövőre értékelhető mennyiségben, hogy felkészüljenek a drasztikus változásokat hozó 2017-es idényre, nem fognak szerződést hosszabbítani a Forma-1-gyel.

Bernie Ecclestone és a FOM kiállt a Pirelli mellett, megvédve a gumibeszállítót az elmúlt két hét kritikáiról, melyet például Sebastian Vettel, vagy Nico Rosberg címezett az olasz cégnek. A versenyhétvége elején rendre intette a kritizáló pilótákat, és arra kérte őket, hogy innentől kezdve a nyilvánosság bevonása nélkül reklamáljanak.

Nem sokkal a FOM cselekedete után azonban a Pirelli ultimátumot adott a Forma-1 vezetőségének és szabályalkotóinak. Paul Hembery, a gumigyártó motorsport-igazgatója elárulta, hogy ha a jövő évben nem kapnak minimum hatszor háromnapos tesztelési lehetőséget, hogy alkalmanként 1-2 csapat segítségével felkészüljenek a komoly szabályváltozásokat hozó 2017-es szezonra, akkor nem fognak a Forma-1-ben maradni.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr847762096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása