F1 - FOGY SUSIE WOLFF TÜRELME, LASSAN LEMOND A FORMA-1-ES ÁLMAIRÓL

f1-british-gp-2014-susie-wolff-williams-fw36-development-driver.jpg

Susie Wolff türelme is véges, ezt most érzékeltette is a Williams tesztversenyzője, aki szerint előbb-utóbb fel kell, hogy adja Forma-1-es álmait.

A 32 éves skót pilótahölgy, aki egyébként a Mercedes csapatfőnökének, Toto Wolffnak a felesége, abban reménykedik már egy jó ideje, hogy hosszú idők óta először ő lehet az első nő, aki rajthoz áll egy Forma-1-es futamon.

Azonban nem sokkal azután, hogy kinevezték a hivatalos tartalékpilótának, már nem volt ilyen optimista, mivel ezen kinevezése Adrian Sutil érkezésének köszönhetően nem tartott sokáig.

A skót hölgy már 2012 óta a Williams családjához tartozik, és azóta már több alkalommal lehetőséget kapott pénteki első szabadedzésen, valamint kollektív tesztnapon.

Azonban Wolffban már napról napra fogy a remény, ráadásul jövőre a helyek is telítődnek meg. A CNN-nek adott interjúban arról beszélt, hogy a tél döntő lesz karrierjét illetően.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr857736586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása