F1 - HAZAI FUTAMA ELŐTT ÚJABB ZSETONOKAT HASZNÁL FEL A FERRARI

f1-belgian-gp-2015-sebastian-vettel-ferrari-sf15-t.jpg

A Ferrari csapatfőnöke, Maurizio Arrivabene szerint hazai versenyük, az Olasz Nagydíj előtt újabb módosító pontokat fognak felhasználni erőforrásuk fejlesztése véget, ám az olasz vezető szerint ez is kevés ahhoz, hogy az élre törjenek.

Bátran kijelenthető, hogy a Forma-1-ben 2014-ről 2015-re a Ferrari fejlődött a legtöbbet, azonban még így is jelentősen le van maradva a Mercedestől. Az olasz gárdánál hazai versenyük előtt újabb motorfejlesztési zsetonokat fog bevetni, azonban a csapatfőnök Maurizio Arrivabene szerint ez is kevés lesz ahhoz, hogy leüssék az Ezüst Nyilakat az első pozícióból.

A csapatvezető azon kijelentésével is el kellett, hogy keserítse a tifosikat, hogy Spa és Monza karakterisztikájában sok az átfedés, szóval ismét egy nehezebb futam fog várni a Ferrarira.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr847734604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása