F1 - ECCLESTONE: MONZA KÖNNYEN KIESHET A NAPTÁRBÓL

monza-1404378158.jpg

Nemrég biztató hírek érkeztek az Olasz nagydíj felől, a nagydíj ugyanis veszélybe került, de a pálya régiója elvileg adókedvezményes garanciát kapott, így a szervezők abban reménykednek, könnyen meghosszabbíthatják jövőre lejáró szerződésüket a Forma-1 Menedzsmenttel. Bernie Ecclestone azonban nem ilyen bizakodó...

Ecclestone akkor még örült a jó hírnek, legutóbbi nyilatkozatában azonban óva intette a bizakodókat: "Most semmit sem tudok mondani Monzáról. Majd szeptemberben a nagydíjon találkozunk az illetékesekkel, és tárgyalunk az új szerződésről. Senki sem szeretné, hogy kiessenek a versenynaptárból, de jelen pillanatban erre nagy esély van."

Egyelőre tehát hiába látszanak megoldódni a problémák, még semmit sem szabad biztosra venni. De persze fontos megemlíteni, hogy a Forma-1 mindenható ura sokszor helyez nyomást az adott helyszín szervezőinek vállára, hogy kicsikarhassa belőlük az általa megadott részvételi díj kifizetését. Nem tudhatjuk, hogy most is ez történik-e. 

Egyébként "Mr. E" a Német nagydíjról is beszélt, szerinte a Nürburgring-re már szinte biztos, hogy nem térnek vissza, hiszen nem "versenyző alkatok" tulajdonolják már a pályát. Hockenheim-mel viszont szerződésük van 2018-ig, és a brit milliárdos elárulta, addig meg is fogják rendezni ott a versenyeket. Sőt, elmondása szerint a hockenheimi szervezők nyitottak a hosszabbításra is, amit a FOM is szeretne megvalósítani, de Ecclestone szerint ehhez valamiféle támogatásra lenne szükségük a németeknek. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr947725790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása