F1 - ELKÁBÍTOTTÁK ÉS KIRABOLTÁK BUTTONÉKAT!

wenn20387870-461013.jpg

Szörnyen alakult a nyári szünet Jenson Buttonék számára Saint Tropez-ban!

Egy Saint Tropez-ban található kastélyban töltötte megérdemelt vakációját a McLaren-Honda brit versenyzője, Jenson Button feleségével, Jessicával és baráti társaságával, amikor hétfő este betörtek hozzájuk a rablók, akik ezzel a manőverrel 450-500 ezer dollárt vágtak zsebre, többek között Jessica Button 250 ezer fontos jegygyűrűjét.

A rendőrség jelentéséből kiderül, hogy valószínűleg a légkondicionálón keresztül jutott be a kastélyba az altatógáz, melynek következményeként Buttonék és barátaik elaludtak, így könnyű dolga volt a bűnözőknek. Az ébredéskor az áldozatok ittasnak érezték magukat, és nem sokkal később eszméltek rá, hogy nagyobb értékeik is eltűntek.

Button szóvivője a motorsport.com-nak megerősítette a hírt, elmondása szerint a szálláshelyre két férfi hatolt be, és amíg aludtak az ott tartózkodók, az elkövetők mindent elvittek, ami értékes, köztük Jessica Button jegygyűrűjét is. A rendőrség a szóvivőnek elárulta, hogy sajnálatos módon egyre csak nő a hasonló esetek száma abban a régióban. A szóvivő elárulta, hogy érthető módon mindenkit sokkolt az eset.

Fotó: Express

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr537687706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása