FORMULA E - VOLT F1-ES VILÁGBAJNOK CSATLAKOZHAT A MEZŐNYHÖZ?

villeneuve.jpg

A Motorsport.com megtudta, hogy a Forma-1 1997. évi világbajnoka, a kanadai Jacques Villeneuve múlt héten egy Formula E autót tesztelt.

Villeneuve a Venturi csapat autóját tesztelte a franciaországi Paul Ricard versenypályán. Amint kiderült a dolog, egyből elindultak a híresztelések, miszerint a kanadai csatlakozhat a szeptemberben második szezonját kezdő elektromos autós világbajnokságba, ráadásul ezek a pletykák könnyen lehet, hogy nem is alaptalanok. Tudni illik ugyanis az említett csapat (Venturi) csak egyik pilótájával, Stéphane Sarrazinnel hosszabbította meg kontraktusát a soron következő szezonra, és nagyon úgy tűnik, hogy Nick Heidfeld elhagyni készül a monacói istállót. 

Villeneuve leigazolása nem lenne meglepő, hiszen amellett, hogy a kanadai már számtalan sorozatban szerepelt (Forma-1, Nascar, Le Mans, V8 Supercars) és mindig vevő az új kihívásokra, nyilván a Formula E-n is nagyot dobna egy volt Forma-1-es világbajnok szereplése marketing szempontból.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr707677460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása