F1 - A RENAULT MÉG VÁR A DÖNTÉSSEL

wp_20150220_006_1.jpg

A Renault sportigazgatója, Cyril Abiteboul kijelentette, szeptemberig semmiképp sem határoznak majd a francia gyártó jövőjéről. 

A franciák egyelőre csak motorszállítóként vannak jelen a királykategóriában, és nem titkolják, hogy ezzel a helyzetükkel elégedetlenek, mert nem jutnak elég marketing szerephez. Persze az sem segít rajtuk, hogy a gyengére sikerült erőforrásuk miatt fő partnerük, a Red Bull sokat kritizálja őket. Ezért is akarnak újra saját gyári csapatot indítani a Renault-nál, a pletykák alapján pedig a Lotus felvásárlása tűnik a legegyszerűbb megoldásnak, akkor is, ha az enstone-i egylet nemrég váltott Mercedes motorokra. 

Cyril Abiteboul azonban elárulta, mivel a hosszútávú jövőjüket is befolyásolja a meghozandó döntés, nem fogják elsietni a dolgot, így határidőt sem tűztek ki maguknak, de szeptemberig nem számíthatunk fejleményekre: "Legkorábban szeptemberben tudunk majd bármit is mondani a döntésünkkel kapcsolatban, mert egyelőre nincs meg minden feltétel annak meghozásához. Jelenleg viszont szerződésünk van a Red Bullal és a Toro Rosso-val, amit tiszteletben fogunk tartani. De a Forma-1-en kívül is más sok érdekes projekten dolgozunk..." - indokolt a sportigazgató.

Fotó: Paddock Eye

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr137677500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása