F1 - EGYRE BIZTOSABB A NÉMET NAGYDÍJ VISSZATÉRÉSE

f1-german-gp-2012-fernando-alonso-ferrari-leads-at-the-start-of-the-race-as-sebastian-vett.jpg

Egyre valószínűbb, hogy 2016-ban ismét lesz Német Nagydíj!

Ennyire biztos jelét még nem hallhattuk annak, hogy visszatér-e a Német Nagydíj, ugyanis minden bizonnyal igen. A legendás németországi forduló idén a Nürburgring anyagi gondjai miatt pottyant ki a versenynaptárból.

A Hockenheimring ráadásul péntek délutántól elkezdi árusítani a jegyeket a 2016. július 29-e és 31-e között esedékes versenyhétvégére.

A korábbi tapasztalatokra támaszkodva jövőre jóval kedvezőbb árakon lehet hozzájutni a jegyekhez. Mindössze 99 euróért mindhárom napra jegyet lehet váltani, ráadásul a 6 éven aluliak számára ingyen a belépő, míg a 16 évnél fiatalabb fanatikusok pedig féláron vásárolhatják meg a pass-t.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr87666862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása