F1 - A HONDA 50 LÓERŐVEL ERŐSEBB LESZ BELGIUMBAN?

fernando_alonso_f1_grand_prix_hungary_qualifying_oca9r5pzu9nl.jpg

A Speedweek belső forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a McLarennél a nyári szünetben sincs megállás, terveik szerint 50 lóerőt fognak lefaragni Belgiumra.

A Magyar Nagydíjon idei legjobbját produkálta a McLaren-Honda, mivel Alonso az ötödik, Button a kilencedik helyen ért célba, habár Eric Boullier még eget rengető lemaradásokról beszélt. Azonban a továbbiakban az lesz a nehézség a wokingi gárda számára, hogy innentől kezdve minden egyes motorcsere büntetést fog maga után vonni. Ez pedig vélhetően Spában be is fog következni, mivel a Honda minden áron fog fejleszteni, ez betudható a Circuit de Spa-Francorchamps karakterisztikájának, mivel a vonalvezetésében javarészt gyors kanyarok és hosszú egyenesek találhatóak.

Az Auto Motor und Sport tudomása szerint már a Hungaroringre terveztek fejlesztést, ám a hengerfejeket illető módosítások nem készültek el, így a wokingiak kettővel kevesebb zsetont használtak el a kelleténél. Amennyiben Spában jön a hetedik motor, akkor Alonso és Button rajtbüntetéssel számolhat.

Yasuhisa Arai a Honda részéről már annak örül, hogy az ERS-t jelentős mértékben felcsavarhatták, ráadásul még megbízható is volt.

Eric Boullier 120 lóerőre tippeli hátrányukat a Mercedesszel szemben, azonban a Speedweek állítása szerint a Honda bekeményít a nyári szünetben és lemaradásuknak majdnem a felét lefaragja, egészen pontosan 50 lóerőt.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr927666288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása