F1 - LEWIS HAMILTON VOLT A LEGGYORSABB A MÁSODIK EDZÉSEN IS!

lewis_hamilton_f1_grand_prix_hungary_practice_bc_qsg3jxazl.jpg

A Hungaroring-menő Lewis Hamilton könnyedén zárt az élen a második edzésen a Mercedesszel, csapattársa, Nico Rosberg csak a negyedik lett, miután a két Red Bull beékelődött a két Ezüst Nyíl közé.

Nagyon eseménytelen volt a második szabadedzés a Hungaroringen, csak a forróság maradt meg az első edzésről.

A végeredményt illetően a Mercedes hozta a kötelezőt, legalábbis Lewis Hamilton, aki fölényesen zárt az élen a W06 Hybriddel. Ez annál kevésbé mondható el Nico Rosbergről, aki csak a 4. legjobb időt autózta a 90 perces gyakorláson, miután a Red Bull két pilótája, Daniil Kvyat és Daniel Ricciardo szétválasztotta az Ezüst Nyilakat, ráadásul meg kell jegyezni, hogy utóbbinak még a motorja is elfüstölt az utolsó etap harmadánál. Annyi a szerencséje Ricciardónak, hogy egy pénteki erőforrás rúgta az utolsókat, így nem kell rajtbüntetéssel számolnia.

A pénteki nap nem a Ferrarié volt, Kimi Raikkonen és Sebastian Vettel kettőse csak az ötödik és a hetedik helyen zárt a délutáni edzésen, a német pilóta pedig kétszer is megpördült az SF15-T-vel. A két paripa közé beférkőzött Carlos Sainz Jr. a Toro Rossóval, a spanyol a hatodik leggyorsabb köridőt rakta össze. A McLaren egy egész pozitív napot zárt, főleg Fernando Alonso nyolcadik helyének köszönhetően. A TOP 10-et a williamses versenyzők, Bottas és Massa zárták.

A Forma-1-es program szombaton délelőtt folytatódik a harmadik edzéssel, és délután pedig megrendezésre kerül az időmérő edzés.

A második szabadedzés végeredménye:

 Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr817652040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása