F1 - KÜLÖNÖS PROBLÉMA HÁTRÁLTATTA A LOTUST AZ ELSŐ EDZÉSEN

ckq2p9wwuaal1fb.jpg

A Lotusnak a Pirellivel volt egy kis kohéziója a rendezetlen számlák miatt, ennek következtében pedig csak 50 perccel az első edzés előtt kapta meg a gumikat az enstone-i csapat.

A motorsport.com számolt be a hírről, miszerint a Lotus és a Pirelli között volt egy megbeszélés csütörtökön. Az enstone-i csapatnak még a 30. Magyar Nagydíjon való részvétele is veszélybe került, miután tartozásai miatt a Pirelli visszatartotta a hétvégére bekészített szetteket.

A kisebb zűrt a csapatfőnök-helyettes Federico Gastaldi a banki utalásban támadt galibával magyarázta. A helyzet mindössze 50 perccel az első tréning előtt, 9:10-kor rendeződött.

A gumikat még fel kellett készíteni, emiatt a Lotus autói, Pastor Maldonadóval és Jolyon Palmerrel csak a hajrában jöhettek ki a pályára egy pár kör erejéig. 

Fotó: Twitter

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr787651786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása