F1 - HIVATALOS: ERICSSON ÉS NASR IS MARAD JÖVŐRE A SAUBERNÉL

f1-malaysian-gp-2015-marcus-ericsson-sauber-f1-team-and-team-mate-felipe-nasr-sauber-f1-te.jpg

A Sauber F1 Team bejelentette, hogy 2016-ra is megtartja jelenlegi felállását, azaz Marcus Ericsson és Felipe Nasr jövőre is a svájci gárdának fog versenyezni a Forma-1-ben.

A Sauber a Magyar Nagydíj csütörtöki napján megerősítette, hogy szerződést hosszabbított jelenlegi versenyzőpárosával, amely azt jelenti, hogy Marcus Ericsson és Felipe Nasr jövőre is a hinwili csapatnak fog dolgozni.

A Saubernek és pilótáinak kölcsönösen jó a kapcsolatuk, ráadásul Ericssonnak és Nasrnak jelentősebb anyagi háttere van, amely jól jön a középcsapatnak. Mindemellett a csapat fejesei elégedtek a pilóták munkájával, innentől kezdve nem volt kérdés a kontraktushosszabbítás.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr157649174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása