F1 - MONTEZEMOLO: BIANCHI LETT VOLNA RAIKKONEN UTÓDJA A FERRARINÁL

bian-42.jpg

A Ferrari volt elnöke, Luca Di Montezemolo elárulta, hogy ha nem történt volna meg az a tavalyi végzetes baleset Suzukában Jules Bianchival, akkor Ő lett volna Kimi Raikkonen utódja Maranellóban.

A Sky Sports Italiának megerősítette legutóbbi nyilatkozatában Luca Di Montezemolo, hogy Bianchi már a balesete meg lett jelölve Kimi Raikkonen utódjaként. A francia autóversenyző 2009 végétől halálig a Ferrarihoz tartozott, Ő volt az első szerződtetett tagja az olasz istálló akadémiájának, továbbá mindmáig az utolsó hivatalos bejelentett tesztpilótája a csapatnak, 2011-ben.

Montezemolo tisztázta, hogy eredetileg már régen ki lett jelölve Bianchi Kimi Raikkonen utódjának. A volt elnök nagyon tehetségesnek tartotta a péntek éjszaka elhunyt versenyzőt, elmondása szerint ígéretes jövő állt előtte, azonban a végzet közbeszólt.

bian-10.jpg

Azt is el kell, hogy áruljuk, hogy amennyiben hihetünk a hónapokkal ezelőtti híreknek, Bianchi elvileg idén már a Sauber csapatát erősítette volna. A szerződést órákkal a tragikus baleset előtt írta alá a francia a jelentések szerint.

Az ex-Presidente a Bianchi-famíliához is közel állt, az olasz szerint nagyon bátran kitartottak a 25 éves Jules mellett.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr87641500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása