F1 - KOMOLY ADÓSSÁGA VAN A LOTUSNAK

1433627831.jpg

Komoly anyagi problémákkal küzd ismételten a Lotus. Összesen 27 rendezetlen számla, 560 ezer font, azaz körülbelül 250 millió forint értékben. Az enstone-i gárdánál megjelent a hatóság is. Ez lehet a nagy lehetőség a Renault számára?

Hatalmas anyagi gondok vannak a Lotus háza táján. Ez abból is kiderül, hogy már a rendőrség kopogtatott az enstone-i csapat kapuján a kifizetetlen számlák miatt. Ebből szám szerint 27 darab tornyosul a gárdánál nem kevesebb, mint 560 ezer font, amely körülbelül 250 millió magyar forintnak felel meg. A legnagyobb számla 133 ezer fontról szól, amely átszámítva 60 millió forint, míg a legkisebb egy 97 fontos "példány", ami 40 ezer forint.

Nemrégiben a csapat egyik beszállítója megelégelte a Lotus tartozásait, így a csapatnak majd fel kell vázolnia a bíróságon, hogy milyen az anyagi helyzete. Az istálló kéthetes ultimátumot kapott a piszkos anyagiak rendezésére, különben csődeljárás alá kerülnek, ahogyan tavaly év végén ez megtörtént a Caterhammel és a Marussiával, utóbbi Manor néven menekült ki a szakadékból.

Azonban van aki profitálhat a Lotus szűkös helyzetéből, ez pedig a Renault, amely mostanában egyre gyakrabban hangoztatja azt, hogy újra szeretnének egy gyári csapatot. Az enstone-i csapat legutóbbi nyilatkozatából kiderült, hogy nemigen akarnak beleegyezni a bizniszbe, azonban egy csődeljárás talán változtathat az álláspontjukon.

Fotó: autosport.com

 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr517641392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása