F1 - SZÍVFACSARÓ NYILATKOZAT BIANCHI APJÁTÓL

maru-bian-jere-2014.jpg

"Ez számomra sokkal rosszabb, mintha már elhunyt volna" - ilyen és ehhez hasonló mondatok hagyták el Jules Bianchi édesapjának, Philippének a száját, aki számára a család többi tagjával egyetemben fáj ilyen állapotban látnia a 25 éves autóversenyzőt. Az apa már egyre kevesebb esélyt lát fia teljes felépülésére.

Mint ismert, Jules Bianchi még a tavalyi Japán Nagydíjon szenvedett tragikus balesetet, melynek következtében súlyos fejsérüléseket szerzett. A tragédia óta tehetetlenül fekszik egy kórházi ágyon Franciaországban, állapotában jelentősebb változás nem következett be, családja folyamatosan ott van mellette.

Édesapja, Philippe Bianchi hétfőn nyilatkozott France Infónak a család helyzetéről:

"Szörnyű ez az egész történet, minden egyes nap felér egy kínzással. Néha már az őrület határán érezzük magukat, ez rosszabb, mintha elhunyt volna, ugyanis nem tudunk neki segíteni, bármennyire is szeretnénk."

"A vártnál sokkal lassabban halad a fejlődés, így az idő elteltével egyre kevésbé vagyunk optimisták. 2-3 hónappal a baleset után még jóval több remény volt egy jobb felépülésre."

"Van az a pont, amikor az ember felfogja a helyzet súlyosságát."

"Ha Jules-nek maradandó sérülései maradnának, azokkal nem kívánna együtt élni. Anno, amikor Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett, beszéltünk a helyzetéről, és azt mondta, hogy ha vele hasonló dolog történne, vagy ha nem tudna többet vezetni, azt csak nagyon-nagyon nehezen tudná elfogadni, mivel ez volt az Ő élete."

A Braking News F1 csapata mihamarabbi, teljes felépülést kíván Jules Bianchinak! #ForzaJules #JB17

Fotó: F1 Fanatic

 Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr707622682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunny Days 2015.07.13. 23:39:51

és az is szívfacsaró, hogy az index főoldalon rosszul jelenik meg a neve (Bianchi és nem Biachi!)

Braking News Motorsport 2015.07.14. 01:23:36

Ez valóban nagyon szomorú, hogy nem írták le jól a nevét, de erről mi nem tehetünk. A nevükben is elnézést kérünk a kellemetlenségekért!

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása