F1 - KETTŐS MERCEDES-SIKER A HARMADIK EDZÉSEN, HAMILTON AZ ÉLEN AZ IDŐMÉRŐ ELŐTT!

lewis_hamilton_f1_grand_prix_great_britain_dlplzqfiwn8l.jpg

A harmadik edzésen Mercedes 1-2 született, azonban most nem Nico Rosberg, hanem Lewis Hamilton végzett az első pozícióban. Nico Rosbergnek ismételten műszaki problémái voltak.

Lewis Hamilton könnyedén zárt az élen a harmadik edzésen Silverstone-ban. A brit kétszeres világbajnok 1:32.917-es körével fél másodpercet adott Nico Rosbergnek, akinek akárcsak a pénteki első edzésen, most is műszaki hibákkal kellett szembenéznie, emiatt az edzésnek majdnem a felét ki kellett hagynia a német pilótának. A tavalyi ezüstérmes W06 Hybridjének a váltójából ugyanis elkezdett szivárogni az olaj. A Mercedes szerelői ugyan gyorsan megoldották a problémát, azonban Rosberg a kései hajrával már nem tudta átugrani Lewis Hamiltont, így a két első hely után most be kellett érnie egy másodikkal.

A két Ezüst Nyilat a Ferrari paripái követték, és óriási meglepetésre ismételten Raikkonen - Vettel sorrend alakult ki csapaton belül, ez pedig azt jelenti, hogy a 2007-es világbajnok mindhárom edzésen megverte német versenyzőtársát. A Toro Rossók remek pénteki formája szombaton sem hagyott alább, két fiatal versenyzőjük, Verstappen és Sainz Jr. az 5-6. helyen zártak. A faenzai istállói pilótáit a Williamsek követték, Massa - Bottas felállásban. Az első tízet a Red Bull orosz versenyzője, Daniil Kvyat és a lotusos Pastor Maldonado zárta.

A kvalifikáció 14:00-kor veszi kezdetét.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

cjeaxn-weaazg5p.jpg

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér 

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr247595018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása