F1 - ALONSO ISMÉT BÜNTETÉST KAPHAT!

fernando_alonso_f1_grand_prix_austria_qualifying_kglpl0rzxrol.jpg

A McLaren-Honda kálváriája nem ér véget - spanyol pilótájukra, Fernando Alonsóra újabb motorcsere, azaz újabb rajtbüntetés várhat!

A McLaren spielbergi 50 rajthelyes büntetése tragikomédiába illő tényező volt, pedig csupán a wokingi gárda idei formájára vallt. Az idei évben a McLarenhez igazoló Alonso egy hatalmas balesetet úszott meg az osztrák verseny első körében. Igaz, a spanyol karcolás nélkül úszta meg az esetet, azonban a rozoga karosszéria alatt a motor is komolyabb károkat szenvedett, melyet a Honda mérnökei, ha tetszik nekik, ha nem, kénytelenek lesznek kicserélni a Brit Nagydíjra.

Másik pilótájuk, Jenson Button egy szenzor meghibásodása miatt kényszerült kiállni a versenyből, azonban még vizsgálják a brit erőforrását, így egyelőre a mérnökök csak vakargatni tudják a fejüket, hogy kell cserélni a 2009-es világbajnoknál vagy sem.

A japán gyártó az idei évre kapott kilenc zsetonjából egyelőre csak kettőt használtak fel, azonban Silverstone-ra nem tervez semmilyen újítást a Honda. Viszont az kiderült, hogy a wokingi gárda autóiban a motorbeállítások a friss aerodinamikai elemekhez lesznek igazítva.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr67586194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása