MOTOGP - ROSSI VISSZAÁLLT AZ ÉLRE

Alapvetően túl sok meglepő változás nem történt a 3. szabadedzésen, hacsaknem hogy a Repsol Hondák nem tudtak sokat javítani a tegnapi időeredményeken. De ez köszönhető lehet a menet közben lévő kis esőnek is. Valentino Rossi már egy körön is nagyon ígéretesnek tűnik, ami kulcsfontosságú, ha világbajnok akar lenni.

Az első percekben a köridők még eléggé el voltak maradva a tegnapi időktől, aztán 10 perc elteltével bemutatták az esőt jelző zászlót is, ám az eső hamar elállt, így az utolsó 20 percre még visszajöttek körözni a pilóták, és az edzés legvégére még a köridők is megközelítették a tegnapiakat, sőt páran javítani is tudtak.

Az utolsó percekben szokás szerint sokat változott az első helyek sorsa. Marquez és Pedrosa álltak az élen, de az ő köridejeiket túlszárnyalta Smith, viszont ő sem örülhetett sokáig, mert jött Lorenzo, majd Rossi a hétvége legjobb körével. Az idők nagyon szorosak, Vinales a 8. helyen mindössze három tizedre volt Rossitól.

A 3. szabadedzésen eldőlt az is, hogy kik jutottak tovább automatikusan a Q2-be: Rossi, Lorenzo, Iannone, Dovizioso, Smith, Marquez, Pedrosa, Vinales, P. Espargaro és Crutchlow.

Fotó: p1race.hu

Horváth Ádám

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr437574892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása