F1 - A RED BULL NEM SZÁLL KI, HORNER IS MARAD

1435070708.jpg

A Red Bull továbbra is maradni akar a Forma-1-ben, a csapatfőnök Christian Hornert nem kívánja leváltani.

Több pletyka is szárnyra kapott, ami szerint a Red Bull kiszáll a Forma-1-ből, mivel a tulajdonos Dietrich Mateschitz elvesztette lelkesedését a sportág iránt. Továbbá arról is szólták spekulációk, hogy az energiaitalos csapatnál a bikákat a kezdetek óta vezető Christian Hornert is leváltanák.

Azonban erről szó sincs: a Red Bull és Horner is maradnak. Habár a nagyfőnök Mateschitz tett néhány kemény kijelentést a hétvégi futam során, mely Horner szerint nem tréfa, Mateschitz ezt komolyan gondolja. Újra a csúcson akar lenni a gárda, futamokat és világbajnoki címeket nyerni.

A másik pletyka, amelyről mostanában szó esik, az Christian Horner távozása a csapatfőnöki pozícióból, sőt, már néhány lap tényként kezeli, hogy a brit utódja a Toro Rosso korábbi csapatfőnöke, Gerhard Berger lehet az utód. Christian Horner azonban elmondta, hogy teljes mértékben elkötelezett a csapat iránt, és az ilyen pletykák helyett inkább azzal foglalkozik, hogyan tudnák minél hamarabb és hatékonyabban megoldani a csapat problémáit.

Fotó: Autosport.com

Csáti Anna

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr187572264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása