WTCC - LOPEZ NYERTE AZ ELSŐ EDZÉST, MICHELISZ A 6.

10440839_10153040435627057_6873840703734041_n.jpg

Visszatért a Citroen argentin versenyzője az első pozícióba, ahol megszoktuk: a címvédő José Mária Lopez nyerte az FP1-et Szlovákiában. Michelisz Norbert ezúttal jól ment, a Zengő Motorsport Honda Civicjével a hatodik helyen zárt.

Borús volt az idő az első szabadedzés alatt, és a hőmérséklet is csak 17 Celsius-fok volt. Azonban ennek ellenére Citroen-győzelem született a Slovakiaringen

A Citroen argentin címvédője, José Mária Lopez 2:05.201-es idejével mindenkit lealázott, már a második helyezett hátránya 0,716 másodpercre rúgott. A második azonban nem egy újabb Citroen, hanem a minimális súlyon lévő Lada lett, Rob Huffal a volánnál. A harmadik - negyedik helyen ismét egy Citroen és egy Lada zárt, Ma Qing Hua és Jaap Van Lagen irányításával.

Az ötödik - hatodik helyen megtört a Citroen - Lada sorminta két Honda által. Az ötödik leggyorsabb időt Gabriele Tarquini autózta, Michelisz Norbi pedig az utolsó pillanatokban zárkózott fel a hatodik helyre.

Nem ment jól az edzésen Yvan Muller, aki csak a hetedik pozícióban végzett a Citroennel. Az első tízet Tiago Monteiro, Tom Chilton (egyébként ő lett a legjobb Chevrolet-pilóta, a többiek a mezőny végében) és a Nikával debütáló Nestor Girolami töltötte ki. Sebastien Loeb a Citroen C-Elyseével csak a 14. helyen zárt.

Az első szabadedzés végeredménye:fp1_svk.jpg

Fotó: Citroen Racing

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon a képre kattintva!facebook_bnf1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr87558870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása